Dăncilă spune că PNL falsifică realitatea

Viorica Vasilica Dăncilă spune că PNL falsifică realitatea. Fostul premier al României vine cu acuzații la adresa Guvernului Orban. Dăncilă publică pe pagina sa de Facebook un text dur în care susține că realitatea nu este cea prezentată de actualul guvern. “Materialul asumat de guvernul PNL e bazat pe demonizarea guvernărilor social-democrate prin citirea selectivă și cu vădită rea-credință a datelor macro-economice și macro-financiare. Își propune de fapt să construiască o realitate paralelă – evident falsă! – în care românii au dus-o rău cu PSD, dar o duc foarte bine cu PNL.”, spune aceasta.

Fostul premier prezintă realitatea din perspectiva ei. “Adevărata realitate este însă aceea a unei Românii profund afectată de criza coronavirusului. Guvernanții liberali n-au reușit să-i ofere până acum decât restricții, amenzi, gafe și blocaje. Iar în loc de speranță pentru viitor, românii așteaptă cu teamă criza economică. Estimările FMI de luna trecută indicând o scădere a economiei românești cu 5% pentru acest an și o rată a șomajului de peste 10%!”, ține să menționeze aceasta.

Viorica Dăncilă spune că PSD a îmbunătățit nivelul de trai al românilor. Ea crede că nu există motive de critică la adresa social-democraților. “Când veți veni și voi, domnilor liberali, cu realizări cel puțin similare, atunci veți avea dreptul moral să dați lecții altora! Iar până atunci vă recomand mai multă modestie și mai multă preocupare pentru românii loviți serios de actuala criză.”, încheie Dăncilă.

Cu câteva zile în urmă, fostul premier al României, actual membru de partid, îi cerea demisia lui Marcel Ciolacu. Amintim că aceasta a subliniat că Ciolacu nu este demn de acest partid și îl acuza că a umilit românii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *