Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina: ”Mă bucur când văd că sportul, indiferent de ramură, este la loc de cinste în preocupările copiilor şi tinerilor noştri!”

”Am avut plăcerea să particip, astăzi (N. Red. – 15 aprilie 2018), la deschiderea competiţiei interjudeţene de Judo „Trofeul Micul Judoka”, organizată de Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Giurgiu. Concursul se desfăşoară în moderna sală de sport a oraşului Bolintin- Vale. Acolo, s-au reunit peste 260 de copii şi tineri de la 13 cluburi sportive din toată ţara.

Mă bucur când văd că sportul, indiferent de ramură, este la loc de cinste în preocupările copiilor şi tinerilor noştri. Îi felicit pe părinţi pentru că îi sprijină şi îi încurajează în acest sens, pe antrenori pentru implicare şi pasiune, şi, nu în ultimul rând, îi felicit pe copiii şi tinerii care au participat la concursul de astăzi!

Le doresc să fie mereu pe podium, indiferent de competiţiile la care vor lua parte de-a lungul vieţii!

Salut prezenţa la evenimentul de la Bolintin Vale a secretarului de stat Cosmin Butuza şi a directorului general George Jianu din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului.”

Marian Mina, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *